Hier ben ik

De TOOLS

Maak kennis met hét communicatiemodel voor organisaties die als collectief willen optreden en transparant willen communiceren. HIER BEN IK komt met een programma op maat. Hieronder vind je een selectie van wat mogelijk is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

HIER BEN IK Clinic (1 dag)
In de clinic leer je in een dag hoe HIER BEN IK ook voor jouw organisatie kan werken. De ochtend staat in het teken van het nieuwe communicatiemodel. Je maakt kennis met de filosofie en de theorie. In de middag onderzoeken we hoe HIER BEN IK in jouw organisatie geïmplementeerd kan worden. Aan het eind van de dag heb je inzicht in de ideale organisatie van je communicatie.

Implementatie programma - ntb
Ben je overtuigd van het HIER BEN IK-model en wil je ermee aan de slag? Op een agile manier, in sprints, kun je het model eenvoudig in jouw organisatie implementeren. We starten met de requirements voor de implementatie. Dan werken we het programma in een of meerdere sprints samen uit. We maken gebruik van agile technieken om je stakeholders te betrekken en de tussentijdse resultaten snel zichtbaar te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

HIER BEN IK training - (duur afhankelijk van aantal deelnemers)
Hoe maak jij zichtbaar waarom en hoe je doet wat je doet? In de workshop HIER BEN IK ga je samen met je collega's op zoek naar jullie eigen manier van presenteren. Eentje die past bij eenieder van jullie, bij het verhaal dat je wilt vertellen én op een manier die het publiek raakt.

Boeken
Over HIER BEN IK schreef Irma van Zand het gelijknamige inspratieboekje dat je hier kunt inzien. Je kunt haar ook boeken voor lezingen op seminars congressen of als workshopbegeleider. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak samen zichtbaar waarom en hoe je doet wat je doet.

Irma van Zand, eigenaar van firma
HER BEN IK, een nieuwe manier om je communicatie te organiseren
Zullen we aan de slag gaan?