Hier ben ik clinic

Componeer samen het online verhaal van je organisatie

Binnen- en buitenwereld vervagen. Iedereen staat in verbinding met iedereen, binnen en buiten de organisatie. Er is één grote communicatiewereld ontstaan. Je afdeling communicatie is niet langer het enige gezicht naar buiten toe. De organisatie kent tegenwoordig vele gezichten want iedereen communiceert.

Programma
In de clinic leer je in een dag hoe het HIER BEN IK model ook voor jouw organisatie kan werken. De ochtend staat in het teken van het nieuwe communicatiemodel. Je maakt kennis met de filosofie en de theorie. In de middag onderzoeken we hoe HIER BEN IK in jouw organisatie geïmplementeerd kan worden. Aan het eind van de dag heb je inzicht in de ideale organisatie van je communicatie.

Met HIER BEN IK geef je samen vorm en inhoud aan de identiteit van je organisatie. Je brengt samen de bedrijfswaarden tot leven. Zo ontstaat een veelzijdig verhaal dat je organisatie optimaal belicht. Niet eenmalig maar continu. In het proces vindt de interactie plaats en worden verhalen en connecties gemaakt. Maak samen je organisatie zichtbaar. Laat HIER BEN IK in je voordeel werken.

Voor wie is deze workshop interessant?
Voor organisaties die de veelzijdigheid in hun organisatie zichtbaar willen maken via haar medewerkers

Meer weten?
Bel Irma van Zand op 06 17 23 23 90 voor meer informatie.

Online communicatie strategie HIER BEN IK

Online communicatie strategie HIER BEN IK