Waar we voor staan

Zichtbaar maken waarom en hoe je doet wat je doet

We focussen ons bij communiceren vaak op de start en op de uitkomst van wat we doen. Daarbij beperken we ons graag tot de feiten. Maar, zoals Johan Huizinga al lang geleden stelde: “In het getal bezwijkt het verhaal en wordt geen beeld geboren”. Beeld, al dan niet in overdrachtelijke zin, hebben we nodig om ons met elkaar te verbinden. Daarom focust firma zich op het proces. In het 'doen' vinden we namelijk krachtige en echte beelden waar we anderen mee kunnen inspireren en uitnodigen om samen op te trekken.

Bij firma draait alles om het zichtbaar maken waarom en hoe je doet wat je doet. Eigenaar Irma van Zand ontwikkelde zelfs een nieuwe methode om de communicatie te organiseren: HIER BEN IK. De methode vormt een stevig fundament voor communicatie trajecten. En omdat communicatie dynamisch is, werkt firma op de Agile (Scrum) manier. Zo wordt het mogelijk om snel te schakelen en in het moment te acteren.

firma is zowel online als offline actief. We worden gevraagd:

  • - bij verandervraagstukken waar communicatie een belangrijke rol vervult,
  • - om communicatie concepten te ontwikkeling
  • - om communicatie- en participatie projecten te begeleiden
  • - om workshops te organiseren/faciliteren
  • - of voor een goed adviesgesprek

firma staat voor integriteit, betrokkenheid, enthousiasme en gedrevenheid. Deze waarden gelden voor onszelf, maar nemen we ook mee in de samenwerking met anderen en in de projecten die we met onze opdrachtgevers realiseren.

In het getal bezwijkt het verhaal en wordt geen beeld geboren