Creatieve broedplaats

7 januari 2019

Het nieuwe jaar starten met een frisse blik, daarvoor moet je in de creatieve broedplaats van Zus van Zand zijn. Haar atelier ligt aan de rand van Dedemsvaart, op een verscholen plekje. Met uitzicht over de weilanden en de beeldentuin vind je de inspiratie om op een andere manier te kijken. Onder begeleiding van de kunstenares ga je met je team brainstormen. Over jullie samenwerking bijvoorbeeld. Of een nieuwe strategie. Het onderwerp bepalen jullie zelf. We werken volgens de agile methode.

Programma
Na ontvangst met een versnapering ga je samen het gewenste doel definiëren. We noemen dat de scope. Die moet eensluidend zijn. Dan gaan we na wat er nodig is om jullie doel te bereiken. Dat zijn de requirements. Niets is te gek, alles is mogelijk. We denken creatief. Vervolgens gaan we prioriteren. Vaak is een aantal ideeën al direct te realiseren. Over de andere ideeën maken we afspraken. Aan het eind van de werksessie heb je met elkaar helder welke stappen je samen gaat zetten om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren (teambuilding), een visie vorm en inhoud te geven (identiteit) of een strategie uit te voeren (projectmanagement).

Over Zus van Zand
Zus van Zand is het pseudoniem van Irma van Zand, oprichter van firma. Met meer dan 20 jaar ervaring in het communicatie vak, projectmanagement en haar agile manier van werken (gecertificeerd) heeft Irma alle expertise in huis om groepen te helpen een volgende stap te laten zetten.

Duur
Een dagdeel (13.00 – 17.00 uur).

Kosten
Op aanvraag en afhankelijk van het programma dat we samen invullen.

Locatie
Langewijk 418
7701 AT Dedemsvaart

Meer weten? Bel ons dan even op 06 17 23 23 90.

Nieuws: Dedemsvaart

Nieuws: Dedemsvaart