Personeelstekort

Interim beschikbaar

Na een avontuur van 2,5 jaar bij CBK Emmen is Irma van Zand, oprichter van F-IRMA weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten.

Flexibel inzetbaar
In welke vorm de relatie wordt aangegaan, dat vindt Irma van Zand minder van doorslaggevend als de soort opdracht. Ze is in te huren als zelfstandige maar ook een dienstverband schuwt ze niet. Irma heeft z'n 24 uur per week beschikbaar.

Soort opdrachten
Zoek je creatieve oplossingen voor het postioneren van je project of organisatie, wil je graag meer of beter projectmatig gaan werken en kun je daarbij wel wat senior power gebruiken? Laten we dan in gesprek gaan.

Expertise
Irma van Zand is een gedreven creatief en zeer ervaren communicatie expert die in de volle breedte inzetbaar is. Ze is een nieuwsgierige senior met jeugdige trekken. Het ontwikkelen van concepten en schrijven van projectplannen zijn een kernkwaliteit van haar. Actief de handen uit de mouwen steken om samen een succesvol resultaat neer te zetten, is een andere kernkwaliteit. Irma denkt graag out-of-the box en kan anderen daar op een overtuigende manier in meenemen. In haar bagage zitten allemaal tools die ze desgewenst kan inzetten. Ze is Agile for Marcom gecertificeerd, getraind in het faciliteren van workshops of bijeenkomsten en het dagvoorzitterschap.

N