Agile projectmanagement

Het model en de tools

Bij firma koop je projectmanagement in, in de vorm van een product. En omdat projecten vaak uit meerdere fases bestaan, bieden we per fase een productonderdeel. Ze zijn allemaal gebaseerd op het agile gedachtegoed.

Het Fundament
Niet in de staart, maar in de start zit het venijn, zo leert ons de agile aanpak. Daarom organiseren we voor projectteams de workshop ´Het Fundament´. In de workshop tackel je met je projectteam dat venijn en bouw je samen een solide basis waarop je je project succesvol en met plezier kunt realiseren. Dat is SMART!

De Constructie
Is de basis voor je project gelegd, dan gaan we over naar de fase van conceptontwikkeling. Voor deze fase biedt firma het product ‘De Constructie’ . We ontwikkelen het concept, aan de hand van bijvoorbeeld de requirements, interviews met stakeholders, customer journeys, etc.

Het Ontwerp
Vaak maakt een designfase onderdeel uit van het project. Hiervoor biedt firma het product ‘Het Ontwerp’. Afhankelijk van de vraag, betrekken wij experts uit ons netwerk om het juiste ontwerp te maken.

Sprint strippen
firma biedt zogeheten Sprint strippenvoor de begeleiding van de uitvoering projectmanagement. Je kunt kiezen uit verschillende strippen bundels. De 8-sprintstrippen bundel kost 800 euro (ex btw). Voor grotere bundels bieden we staffelkorting. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Evaluatie
Elk project dat ten einde komt, draagt lessen in voor de toekomst. Die maken we samen zichtbaar, tijdens de laatste sprint: de evaluatie.

Agile projectmanagement, product van firma
Vragen? Irma van Zand beantwoordt ze graag via 06 17 23 23 90