Crowdfunding campagne

2 februari 2017

Van 17 tot en met 26 juni 2017 doet Zus van Zand mee met Kunstschouw, een grote, internationale kunstmanifestatie in Zeeland. Drie manshoge beelden uit haar kunstproject Dansende Dames worden tentoongesteld. Om de beelden te realiseren, is ze met f-irma een crowdfundingcampagne gestart op voordekunst.nl.

voordekunst
Het kunstproject van Zus van Zand voldeed aan de criteria van het crowdfunding platform voor kunstenaars: voordekunst.nl. Haar campagne vormt de drager van de campagne. Omdat donateurs graag kennismaken met een kunstenaar en het verhaal achter zijn of haar werk, maakten we een promotiefilmpje. In het filmpje zien we Zus van Zand in haar atelier. Ze vertelt over haar kunstproject 'Dansende Dames' en toont de prototypes van de beelden die ze wil maken.

Mooie tegenprestaties
Met mooie tegenprestaties, variƫrend van een setje kaarten en een zeefdruk van de Dansende Dames tot de aankoop van een beeld hoopt de kunstenares de benodigde 7.000 euro op te halen voor de productie van de beelden.

Communicatie
We gebruiken on- als offline kanalen om de crowdfunding campagne van Zus van Zand onder de aandacht te brengen. Het warme netwerk benaderen we persoonlijk. Waar mogelijk en relevant treedt de kunstenares op met haar actie. We vragen iedereen om na een donatie het eigen netwerk te informeren en uit te nodigen tot doneren. Op deze manier bereiken we een grote crowd.

De campagne loopt tot en met 11 maart 2017.

Doneer nu

Download hier het persbericht.

Nieuws: Utrechtse kunstenares Zus van Zand doet mee met grote internationale 
            kunstmanifestatie

Nieuws: Utrechtse kunstenares Zus van Zand doet mee met grote internationale 
            kunstmanifestatie

Nieuws: Utrechtse kunstenares Zus van Zand doet mee met grote internationale 
            kunstmanifestatie

Nieuws: Utrechtse kunstenares Zus van 
           Zand doet mee met grote internationale kunstmanifestatie