firma stapt over op producten

11 oktober 2016 - door irma van zand

Vanaf vandaag biedt firma geen diensten meer. We stappen namelijk over naar producten. Communicatieproducten, op maat geleverd. Zo hoeven onze klanten zich niet langer bezig te zijn met ingewikkelde modelcontracten en kunnen zij zich focussen op de dingen die ertoe doen.

Ingrediënten
Zo bestaat ons aanbod uit bijvoorbeeld het product 'Agile Projectmanagement', dat projectteams helpt bij projecten in goede banen leiden. Het product bestaat onder andere uit 'ingrediënten' als de workshop 'Het Fundament'. Bedoeld om samen met je team je project succesvol op te starten. Een ander ingrediënt van 'Het Fundament' zijn de proces sessies. Die helpen je project in het proces succesvol te leiden.

Hier ben ik
Voor mensen die firma al langer kennen, zij weten dat HIER BEN IK een eigentijds model is om de organisatie van de communicatie vorm te geven. In de clinic HIER BEN IK leren organisaties in een dag hoe het HIER BEN IK model werkt. HIER BEN IK heeft ook aandacht voor het individu. In de HIER BEN IK training kun je leren hoe ook jij je publiek kunt inspireren in drie minuten of op een Pecha Kucha meeting.

Creatief aanbod
Naast speficieke communicatieproducten komt firma ook met een creatief aanbod. Zo bieden we bijvoorbeeld onze Ideeenboost. Dit product is interessant voor communicatie afdelingen die een boost creativiteit kunnen gebruiken. De ideeenboost stemmen we af op de vraag die voor ligt. Verder is firma vertegenwoordiger van beeldend kunstenares Zus van Zand.

In ontwikkeling
Al onze producten draaien om zichtbaar maken waarom en hoe je doet wat je doet. Nieuwe producten zijn in ontwikkeling. Denk aan een I&I-workshop voor MKB-bedrijven die hun identiteit beter en/of meer zichtbaar willen maken. Onze innovatieve produten laten we graag samen met onze klanten tot stand komen. Dus, heb je innovatieve ideeën voor communicatieproducten? We horen ze graag!

Nieuwe producten van firma

Nieuwe producten van firma

Nieuwe producten van firma